Servicekosten

Huurders hebben recht op een goede beveiliging van persoonsgegevens. Hier behandelen we een aantal vragen omtrent uw persoonsgegevens.

Wat zijn de servicekosten?

De servicekosten zijn de kosten voor diensten en leveringen, die naast de (kale) huurprijs in rekening worden gebracht. Hieronder vallen bijvoorbeeld de kosten voor algemeen elektra- en watergebruik (bijv. in het trappenhuis of de hal), installaties, kosten van een huismeester en de kosten voor schoonmaak en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes. Het is mogelijk dat u meer of minder servicekosten heeft betaald dan de daadwerkelijk gemaakte kosten. In zulke situaties zullen wij u het bedrag terug betalen, als u te veel servicekosten heeft betaald, of u een factuur sturen voor de extra te betalen servicekosten.

Wanneer kan ik de afrekening van de servicekosten en stookkosten verwachten?

Een halfjaar na afloop van het kalenderjaar sturen wij u een afrekening van de servicekosten en stookkosten. In de afrekening vindt u een overzicht van de betaalde voorschotten en de daadwerkelijke kosten.

Hoe maak ik bezwaar tegen de afremming van de servicekosten en stookkosten?

Indien u bezwaar wilt maken tegen de afrekening van de service- en stookkosten, kunt u een mail sturen naar info@www.heijmeijervastgoed.nl.

Vragen

  • Heeft u een andere vraag? Vul dan dit formulier in

    Donec rutrum congue leo eget malesuada. Donec rutrum congue leo eget malesuada.