Overlast

We leggen graag uit wat u het beste kunt doen in geval van overlast of bij calamiteiten.

Wat moet ik doen bij (geluids)overlast van mijn buren

Wij vinden het uiterst vervelend voor u als u overlast ervaart van uw buren. We begrijpen dat dit ten nadele is van uw woonplezier, terwijl wij ernaar streven om u een prettige woonsituatie te bieden. Het is bij al onze huurwoningen niet toegestaan om na 23:00 uur dusdanig geluidsoverlast te veroorzaken die buiten de eigen woning hoorbaar is. Indien uw buren overlast veroorzaken, raden wij eerst aan uw buren hierop aan te spreken op een rustige en vriendelijk toon. Mocht de overlast aanhouden, laat uw buren weten dat u een melding hiervan zal maken bij Heijmeijer Vastgoed Management. Deze melding kunt u versturen naar info@www.heijmeijervastgoed.nl. Dien bij ons een schriftelijke en duidelijk omschreven klacht in, zodat deze officieel is vastgelegd. Wij zullen vervolgens proberen tot een passende oplossing te komen voor beide partijen. Wij raden u aan om te noteren wanneer er opnieuw overlast plaatsvindt en wat zich heeft afgespeeld. Een overlastmelding kunt u indienen bij info@www.heijmeijervastgoed.nl.

Wat moet ik doen bij overlast door schimmel en/of vocht?

Bij overlast door schimmel of vocht in de badkamer is het van belang om in deze ruimte voldoende te ventileren door regelmatig ramen en deuren open te zetten na het gebruik van de douche of het bad. Indien er schimmel of vocht in andere kamers binnen de woning is, verzoeken wij u hier duidelijke foto’s van te maken en ons te mailen naar info@www.heijmeijervastgoed.nl.

Wat moet ik doen bij overlast van overhangende takken van mijn buren?

Het is mogelijk dat de boom of begroeiing van de gemeente is, waardoor u met de gemeente contact dient op te nemen. Als dit niet het geval is, raden wij u in eerste instantie aan om zelf contact te zoeken met uw buren en te vragen of zij deze willen verwijderen. Als uw buren geen actie hebben ondernomen na uw verzoek, kunt u het beste een brief of e-mail sturen waarin u het nogmaals verzoekt om de desbetreffende takken te verwijderen. Geef hierbij een termijn aan, zodat u verdere acties kunt ondernemen als de termijn verstreken is. Zodra de termijn verstreken is, raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Vragen

  • Heeft u een andere vraag? Vul dan dit formulier in

    Donec rutrum congue leo eget malesuada. Donec rutrum congue leo eget malesuada.