Verhuizen

Gaat u verhuizen en wilt u de huur van uw woning en/of parkeerplaats opzeggen? Door middel van volgende stappen kunt u eenvoudig de huuropzeggen.

Hoe zeg ik mijn huur op?

Het opzeggen van uw huurwoning dient u schriftelijk per e-mail bij Heijmeijer Vastgoed Management te doen, volgens de aangegeven opzegtermijn in het huurcontract. Wij zullen u ervan op de hoogte brengen, zodra uw opzegging in behandeling wordt genomen en is doorgevoerd.

Wat is de opzegtermijn?

Voor het eind van de maand moeten wij de huuropzegging per e-mail ontvangen hebben. De volgende volledige kalendermaand valt dan nog binnen de opzegtermijn en dient u nog huur te betalen, tenzij anders aangegeven in het huurcontract.

Is het mogelijk om zelf een kandidaat voor te dragen voor mijn huurwoning?

U mag een kandidaat voordragen voor uw huurwoning. Deze kandidaat zal aan alle voorwaarden moeten voldoen die worden gesteld aan alle kandidaten voor de woning. Neem contact op met Heijmeijer Vastgoed Management indien u wilt weten of uw kandidaat in aanmerking komt.

Hoe dien ik de woning op te leveren?

De woning moet in algehele goede staat worden opgeleverd, dus muren moeten wit geschilderd zijn, gaten gedicht en de vloer incl. lijmresten verwijderd. Eventueel mag u een laminaatvloer of vloerbedekking achterlaten, maar enkel bij goedkeuring van Heijmeijer Vastgoed Management. We verwachten van u dat u de huurwoning leeg en bezemschoon achterlaat.

Wanneer vindt de eindoplevering plaats?

Voor de eindoplevering wordt met Heijmeijer Vastgoed Management een afspraak gemaakt. Wij zullen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak zodra uw huuropzegging is bevestigd.

Wanneer kan ik mijn waarborgsom terug verwachten?

Na een goedgekeurde eindoplevering en er geen huurachterstand is, zullen wij uw waarborgsom binnen 2 weken overmaken naar uw bankrekeningnummer.

Kan ik mijn huurcontract voortijdig opzeggen?

U bent een huurovereenkomst aangegaan voor minimaal 12 maanden, waardoor het niet mogelijk is deze binnen 12 maanden te beëindigen. Bij uitzondering is er eventueel iets anders in uw huurovereenkomst opgenomen, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Wat moet ik doen als ik intern wil verhuizen?

Als u binnen hetzelfde wooncomplex wilt verhuizen, kunt u het beste contact opnemen met Heijmeijer Vastgoed Management. Wij kunnen voor u kijken of er een woning beschikbaar is. Mocht u een aanbieding hebben gekregen, dan dient u uw huidige huurwoning op te zeggen en een nieuwe huurovereenkomst aan te gaan. Heijmeijer Vastgoed Management zal uw nieuwe huurcontract opstellen en het proces begeleiden van de oplevering van de oude en de nieuwe huurwoning.

Vragen

  • Heeft u een andere vraag? Vul dan dit formulier in

    Donec rutrum congue leo eget malesuada. Donec rutrum congue leo eget malesuada.