Ik zoek een woning

Woning Huren

Wij begrijpen dat het huren van een woning vragen met zich meebrengt. In een overzicht behandelen wij een aantal veel gestelde vragen. Kijk of het antwoord op uw vraag ertussen staat.

Wat kost het inschrijven bij Heijmeijer Vastgoed Management?

Inschrijven bij Heijmeijer Vastgoed Management is geheel vrijblijvend en gratis. Per direct op zoek naar een woning? Schrijf je hier in!

Ik ben geïnteresseerd in een huurwoning en wil graag meer informatie. Met wie kan ik hierover contact opnemen?

Indien u interesse heeft in één van onze huurwoningen kunt u hier een formulier sturen naar Heijmeijer Vastgoed Management. Wij nemen vervolgens contact met u op en kunnen u meer vertellen over de woningen, beschikbaarheid en huurprijzen.

Welke voorwaarden gelden er om in aanmerking te komen voor een huurwoning?

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u minimaal 4x van de kale huur als bruto maandinkomen ter beschikking te hebben. Indien u een partner met inkomen heeft, kan dit inkomen voor 75% worden meegerekend. Bij een eigen vermogen boven €20.000,- kunt u daarvan 10% op jaarbasis meerekenen. Er gelden andere inkomenseisen voor zelfstandige ondernemers en gepensioneerden. Vul uw gegevens hier in en bekijk of u in aanmerking komt voor de huurwoning of neem contact op met Heijmeijer Vastgoed Management voor een exacte berekening.

Welke documenten moet ik aanleveren, als ik een woning wil huren?

Uw makelaar zal u op de hoogte brengen van de aan te leveren documenten. Voor werkenden kunt u uitgaan van:
– één of meerdere loonstroken
– werkgeversverklaring
– bankafschrift(en)
– verhuurders- of hypotheekhoudersverklaring
– Kopie paspoort
Voor gepensioneerden en zelfstandige ondernemers gelden andere eisen. Wij raden u aan om hierover contact op te nemen met Heijmeijer Vastgoed Management.

Kunnen mijn ouders de woning huren of voor mij garant staan, omdat ik onvoldoende inkomen heb als student?

U kunt het beste hierover contact opnemen met Heijmeijer Vastgoed Management. Het beleid hierover varieert per woongebouw. Echter, in de meeste gevallen dient de hoofdhuurder de huur zelf te betalen.

Vragen

  • Heeft u een andere vraag? Vul dan dit formulier in

    Donec rutrum congue leo eget malesuada. Donec rutrum congue leo eget malesuada.