Verhuur De Vierhoek gestart!

Ontdek De Vierhoek Haarlem!

20 moderne middenhuurappartementen in het hart van Haarlem, gunstig gelegen aan de rand van het bruisende centrum. Hier geniet je van de levendige stadssfeer en tegelijkertijd biedt De Vierhoek een rustige woonomgeving.

Het complex beschikt over verschillende soorten appartementen, waaronder studio’s, twee- en driekamerappartementen, met een oppervlakte variërend van 38 tot 90 vierkante meter. De huurprijs begint bij € 900 per maand. Het gebouw is zowel duurzaam en modern en is voorzien van een parkeergarage en een gezamenlijke fietsenberging.

Met een bushalte om de hoek en het treinstation op slechts 10 minuten fietsafstand, ben je altijd verzekerd van een moeiteloze reis naar je werk of andere bestemmingen. Ook de snelweg is snel bereikbaar vanuit de Tempeliersstraat.

De Vierhoek Haarlem biedt comfortabel wonen in een levendige omgeving. De appartementen hebben ruime kamers, een moderne afwerking en hoogwaardige voorzieningen. Bovendien zijn er gezellige cafés, restaurants en winkels op loopafstand, waardoor je volop kunt genieten van alles wat Haarlem te bieden heeft.