Uw woning verhuren?

Voor het verhuren van uw woning kunt u bij Heijmeijer Vastgoed Management terecht. Wij verhuren uw woning, appartement, studio, kamer of kantoor in Haarlem en omgeving! Wij hebben veel ervaring met de lokale woningmarkt en kunnen uw woning snel en aan een goede huurder verhuren. Naast het opmaken van een waterdicht huurcontract verzorgen wij ook de technische inspectie voorafgaand en aan het einde van de huurperiode.

Heijmeijer Vastgoed Management vind voor u een geschikte huurder. De woning wordt aangemeld op verschillende websites en onze social media kanalen. Hebben wij een geschikte huurder gevonden, dan controleren wij zorgvuldig de kandidaten op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Zo verhuurt u veilig en snel.

Gedurende de verhuurperiode is het beheer van de woning essentieel. Indien u zelf het beheer niet wilt verzorgen, kunt u dit aan Heijmeijer Vastgoed Management uitbesteden. Wij zullen het financieel, administratief en technisch beheer uit handen nemen, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Heijmeijer Vastgoed Management is 24/7 bereikbaar voor de huurders en verhuurders.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.